База за лице

Нужна ли ми е База за Лице?

Да, да и пак Да! Базите се стремят да запазят грима дълготраен от сутрин до вечер без промяна. Без да се налага вие да корегирате грима си постоянно. При мазна кожа -Базата подобрява външния вид на кожата – попълва леките бръчки, матира вашата лъщяща от себум кожа, омекотява кожата да не е груба. Смалява порите и изглажда малките несъвършенства по кожата. При суха кожа- Хидратира и овлажнява, съживява и заглажда лющещата се уморена и суха кожа. Подобрява нейният цвят като неутрализира червените петна, жълти и сиви нюанси или кафеникави петънца. Спестява от количеството нанесен Фон дьо Тен.

Какви видове Бази има?
За суха и мазна кожа са най-разпрастранените видове. Но има и други - Пигментни бази. Те могат да бъдат зелени, лилави, бели, жълти и розови на цвят. Някои от базите имат и луминесцентни частици и слънце защитен филтър. Те са за да озарят- освежат уморената кожа да е хидратират и създадат гладка основа за грим и предпазят кожата от вредните слънчеви лъчи. База със зелен цвят би неутрализирала зачервявания по вашата кожа причината за които може да са купероза или розацея.

Но Какво всъщност представлява Базата за Лице? Тя има лека и приятна крем образна текстура, която улеснява нанасянето на фон дьо тен и значително удължава дълготрайността на вашия грим. Продукт с безцветен, телесен или бял цвят. Хубавата база ще създаде незаменим комфорт на вашата кожа и дълготраен грим.  Инвестирайте без да се замисляте в подходящата за вас база. Те са икономични и ще я ползвате достатъчно дълго време. Препоръчвам ви финландката веган козметика на Лумене и шведското качество на Изадора. На която и да е от тези марки да заложите ефекта ще е перфектен!

Автор:
Минка Петрова
Майстор Гримьор

 

последни новини

Последни Новини веднага във вашата поща!

Абонирайте се за нашият журнал Последни Новини като изпратите вашият имайл адрес , а ние ще ви изпратим нашите най-нови Промоции за отстъпки или най-новата ни статия.