за мен

Студио за грим
"BEAUTY MAKE UP-М"

Работното ми време зависи от Вас !
Запазете си час и аз ще потвърдя дали е свободен!
Мога да ви подсигуря също добър фризьор, фотограф и професионални модели!

Моята мисия

С магията на грима аз създавам красота!

                                                                                                                   МОЯТА АВТОБИОГРАФИЯ
Казвам се Минка Еди Петрова. Родена съм на 11.07.1967 година в град Пловдив. Още в ученическите ми години изучавах рисуване при скулптора Цвятко Сиромашки. Рисуването определено помага в гримирането, но е не достатъчно. След няколко години когато бях на 18 станах модел към Дирекция "Музика" и ми се наложи да се науча да гримирам себе си в множеството ревюта в които участвах. Може би тогава се зароди любовта ми към гримирането. Започнах да се запознавам с видове козметични марки и различни техники на гримиране.
Аз съм първият майстор-гримьор в град Пловдив. Член съм на Занаятчийската Камара и Председател в Комисията за издаване на майсторски свидетелства по професията -Гримьорство. В края на 1991 година с моя брат създадохме наша собствена агенция за модели. В продължение на няколко години се грижихме за външния вид на моделите ни - прическа и грим.
През 1994 отворихме салон за красота със моя брат Гаро Папазян и близо 1 година и 6 месеца работих с него рамо до рамо прически и грим. 1995 година завърших курс за професионален гримьор към модна агенция "Едисон". През същата година организирахме "Мис Пловдив" и помагахме в направата на грима и прическата в конкурса "Мис България" в тясното сътрудничество с агенция "Интермоделс". Същата година направихме и невероятното шоу-ревю в НДК - София на тема "Хавана през 30-те години" с прическите на Стилист Гаро Папазян. В периода 2003/2005 година работих като гримьор за козметичната фирма"AVON".  През същият период работих и във няколко фризьорски салона, по време на абитуриентските балове и други празници като гримьор.
През 2005 година ме поканиха да гримирам моделите на "Визаж" в трите ревюта в България на модния тайландски дизайнер СЕН ПИНТА, завършил като дизайнер в Париж - "НОТ СОТURE".
От началото на 2006 година отворих собственото ми Професионално и Учебно грим-студио "Beauty Make up"- първото за град Пловдив, където и до сега  променям лицата на хората с магията на козметичното изкуство. И предавам опита си на клиенти и курсисти. Там провеждам Курсовете за Професионални гримьори и за Лично обучение!
От март 2006 г-н Кристияно ми е поверил отговорната задача да съм жури и организатор в престижните конкурси за гримьори- ученици и професионалисти, които се провеждат по време на "Италианският Фестивал на Прическата и Красотата" организирани от "Kristian of Roma group". Събитието се провежда в края на март в панаирна палата №2 на град Пловдив. В наши дни г-жа Елена Кристияно все още разчита на мен за организацията на Конкурса за грим и Журирането! Подготвям професионални гримьори за участие в различни престижни конкурси в страната и чужбина.
  По време на "Италианският Фестивал на Красотата" 2006 година гримирах и във няколкото авторските ревюта за прически на стилист Гаро Папазян - на различни теми.  Работих със италианските стилисти Саверио Палма, Нунцио Болоньо, Александро Янаконе и д р. , и българските стилисти Малина Дреникова, Жоро Ефекта и др. Със модните къщи "Ванеса" , "Росини" и др. През юни 2006 представих на сцената на"Beauty Eurasia" – Истанбул, Турция авторско грим ревю с прическите на стилист Гаро Папазян.
От юли 2006 година работя и като официален гримьор на финландската козметика "LUMENE" и шведскакта козметика "ISADORA". В грим сесиите, които провеждах из цялата страна, аз съветвах клиентите как да използват пълноценно високо качествените продукти на тези две световно известни марки.
През 2007 година няколко пъти имах честта да работя с италиански стилист и фотограф от Рим -Андреа Комадона във връзка със заснемането на каталог на боя за коса "PiuBella".
На 23.03.2007 се проведе ревюто "Огледална красота"- авторско ревю със вечерните прическите на стилист Гаро Папазян и дизайнерката Галла – от Асеновград с официални вечерни рокли във Пловдив, Панаирни палата, за което получих диплом.
В края на 2007 година се засне фото сесияна фирма "TIRNAK" от Израел за фирменият им каталог. Производител на апарати за перманентен грим "Fresh Look" където бях ангажирана да гримирам моделите.
 На 29.11.2007 год. се проведе Коледна модна фиеста във фоайето на хотел "Марица". Участие взеха модна къща "Choice" – град Доспат , New Face Fashion - град Пловдив и модна къща "Пепитта" с дизайнерка Петя Кръстева - град Пазарджик.
Нa 12.12.2007 год. се проведе ревю в ресторант "Карлово" на град Карлово. Модна агенция "FACE" представи вечерни официални рокли на Модна къща ТN –"Тани фешън". Участие взеха и магазини за козметика и фризьорство"Меги" и грима беше мое дело.
На 15.12.2007. се проведе фото сесия зафирма "LEVIN"- гримирах за марка български червила.
На 02.02.2008 се проведе фото сесия зафирма "TIRNAK" от Израел. Производител на апарати за перманентен грим за внос в България от фирма Фешън Козметикс. С фотографи Алекс и Лариса - Студио "AlexStand". Модели от агенция "ФЕЙС". Грим и Прически Минка Петрова.
На 24.02.2008 в Новотел Пловдив "Кристиан оф Рома Груп" представи технически семинар на италианската боя за коса "ALFAPARF" с топ стилистът от Милано за Азиатския регион Данило Чинголани и Жоро Ефекта. Прическите бяха представени от модели на агенция "Фейс" и "Маринела". Страхотните вечерни рокли бяха предоставени от бутик "Шик". Фотографстудио "ALEXSTAND". Грим Минка Петрова. На 19.03.2008 бях ангажирана да направя грим на топ модела Йоана от агенция "Маринела" за фотосесия на"Victoria Group". Фотограф студио"ALEXSTAND".На 03.04.2008 в ресторанта на хотел "Марица" се проведе ежегодния конкурс "Мис Марица" организиран от "Victoria Group". Водещ бе Димитър Рачков. Шоуто подгряваха топ дуета Софи Маринова и Устата. Участничките взеха множество награди. Включително и козметика на "LUMENE" за първите тр иместа. Г-жа Олга Петрова избра лице на "LUMENE". Прически креатив студио "СУЗИ". Грим Минка Петрова.
На 11.04.2008 год. гримирах модела Дани, а на 19.09.2008 год. - Александра за фото сесии на фирма"Bonelli"-електронен магазин за дрехи.
На 25.04.2008 с моделите Надя и Йоанна се снима фото сесия за Захарен Комбинат "Кристал” град Пловдив.
На 29.05.2008 год. във Ваканционно селище"Елените"се проведе конкурс "Мис Виктория" - организиран от"Виктория груп". Водещи на събитието бяха Румънеца и Енчев. Участие взеха 12 момичета от цялата страна. Гримът бе мое дело и  заложих на ретро визията.
На 23.08.2008 год. във Ваканционно селище "Елените" се проведе конкурса за красота "Мис Лято". Водещи на събитието бяха г-н Евгени Минчев и г-ца Надежда Ламбрева –"Мис Виктория"2008. Участваха 20 момичета от цялата страна. За доброто настроение на видните гости се погрижи певеца Орлин Горанов. Пяха също фолк певицата Полина и хаус триото "Планет Меджик Лайф" с очарователната им солистка Веси Бонева. Гримът беше отново поверен във моите вещи ръце.
На 24.08.2008 год. във хотел "Чайка" на комплекс Слънчев бряг се проведе грим сесия със няколко момичета за вестник "Труд".    
На 08 Ноември 2008 в артистично декориран склад на Захарен Кoмбинат се проведе конкурса "Топмодел" на агенция "Маринелла Моделс". Водеща на събитието бе Симона Първанова от ТВ "Пайнер". Грим Минка Петрова. Прически Вера Вълчинова, Йовчо и Мария.
Най-новият топ модел на агенция "Маринелла Моделс" - Габи засне фото сесия за бижутерска къща "Карисима". Грим майстор-гримьор Минка Петрова 2009 бе наситена с различни модни фотосесии за каталози, обложки за музикални албуми и порт фолиа. Семинари за прически, ревюта, музикални клипове и семинари. Фото сесия Януари 2009 на Ралица Дженкова, Траяна Кишишева, Любка Стоилова Фото Сесии Февруари 2009 на Ваня Кукудева, Зорница Стойчева, Анелия Фото сесия май  2009 на Бетина Тимелкова. Семинар за прически, подстригване и нови технологии представи фирма "БЕС"- Милано със стилист Саверио Палма на 13.06.2009 год. в зала Париж на Новотел Пловдив и на 18.06.2009 год. в хотел "Шератон"- София. Грим майстор-гримьор Минка Петрова. Модели на модна агенция "Морган Моделс". Вечерни рокли на модна къща "Ивиа" Пловдив.
Грим сесия с актрисата Аня Пенчева юли 2009 за фирма Олком и Лумене.
На 05.08.2009 год. новата атрактивна поп фолкзвезда на Tiankov TV – АЛЕКСАНДРА, засне клип към песента "ГРЕШКА", като песента за кратко се наложи като хит по дискотеките в страната. За клипа и фото сесията - гримира майстор-гримьорката Минка Петрова.
Семинар на прически и нови еко продукти представи фирма "Роланд" от Италия със стилист Нунцио Болоньо на 13.09.2009 год. в зала Париж на Новотел Пловдив. Грим майстор-гримьор МинкаПетрова. Модели на модна агенция "Морган Моделс" град Пловдив
На 17.10.2009 в МОЛ Пловдив се проведе ревю на есенно-зимни колекции. Прическите бяха дело на Ангел Генчев от София -"Интеркоафьор", а гримът на майстор–гримьорката Минка Петрова
На 20.10.2009 се проведе фото сесия с фотографката Нина Николова -"NinaNik" и грим Минка Петрова.
На 13.04.2010 год. в Данчовата къща в Стария Пловдив се проведе семинар на шведската козметика "IsaDora". Презентатор на събитието бях аз майстор-гримьора Минка Петрова. За модел беше избрана не случайно - Мисиз България Глоуб - д-р Ваня Александрова
На 14 август 2010 в Курортен Комплекс "Елените" със домакинството на "Виктория Груп" се проведе конкурса за красота "Мис Лято" с водещи Евгени Минчев и Елен Колева. Присъстваха видни личности от светския живот и шоу бизнеса. За грима на 16-теучастнички се погрижи майстор-гримьорката Минка Петрова
На 28.10.2010 се проведе Откриване на „Фестивала на Прическата и Красотата” на Кристиян оф Рома груп  и модно ревю на трикратния световен шампион по фризьорство Александро Янаконе - Италия. Модели на "Морган Моделс" и на "Визаж". Официални рокли на "Валентино"-Италия. Сучастието на Мис България 2010. Грим Минка Петрова майстор гримьор
На 14 август 2010 година отново бях поканена да гримирам участничките в "Мис Лято" с автор и водещ Евгени Минчев и домакин Курортен Комплекс "Елените" и "Виктория груп".
На 29.10.2010 се проведе демонстрация на прически на Александро Янаконе - трикратен световен шампион по фризьорство. Грим - Минка Петрова
На 30.10.2010  се проведе ревю Закриване на „Фестивала на Прическата иКрасотата” на Прически висша мода с трикратния световен шампион от Италия  Александро Янаконе , грим -Минка Петрова. Модели: Морган Моделс и Визаж Пловдив!
На 29.12.2010 год. в хотел "Персенк" град Девин се проведе фото сесия с топ модела Дани Мишева  с мои грим и поддръжка. Фотограф Станимир
През януари 2011 година се проведе фото сесия с топ модела Милкана Камишева на модна агенция "Морган Моделс" с фото студио "Alexstand" и мои грим
На 1-ви април 2011 бе откриването на"Фестивала на Прическата и Красотата" на "Кристиян оф Рома груп". Този път честа да открие изложението бе поверена на стилиста нагрупа БЕС г-н Саверио Палма. Модели "Морган Моделс". Грим на 12-те моделки Минка Петрова
На 8.04.2011 се проведе "Мис Марица" в хотел "Марица" град Пловдив. За грима на 14 -те участнички се погрижи екипа на Минка Петрова и студио "Бюти майк ъп -М". Бях поканена и във журито на конкурса.
Фото сесия за фирма за бельо"ДАФИ" 08.08.2011. С модела на „Морган Моделс” ДесиславаТодорова.  Грим и прическа Минка Петрова.    
На 03.08.2011 се проведе Фото сесия на модела Елена за Морган Моделс. Грим и прическа Минка Петрова.
На 30.03.2012 се проведе ревю за Откриването на "Фестивала на Прическата и Красотата” на Кристиян оф Рома с Александро Янаконе трикратен световен шампион по фризьорство с модели на модна агенция "Морган Моделс"- Анди, Милкана, Севдалина, Деси Аргирова, Йоанна, Габи Чонина, Зорница Стойчева. Колекция вечерни рокли „Черно и Бяло” . Грим: Минка Петрова
На 04.04.2012 се проведе ревю –с колекцията вечерни рокли в Лилаво и прическите на г-н Александро Янаконе ,с моделите "Морган Моделс и мои грим
На 12.06.2012 Фото сесия за модна агенция "Морган Моделс" със топ модела на агенцията- Десислава Аргирова! Фотограф: Петър Пешев, Прическа, грим и стайлингМинка Петрова
 През юли 2012 се засне фото сесията за хотел Хисар в град Хисар с моделите Севдалина и Мария и грим Минка Петрова. Фотограф Георги Иванов
През август 2012 Деси Тодорова засне фотосесия за фирма Дафи и грим и прическа Минка Петрова.
12 септември 2012 година- за бутик Грация се снимаха моделите- Елисавета, Лили и Луиза със грим на Минка Петрова.
На 21 септември моделите Георги, Лили Шилева и Теодора Павлова се заснеха фото сесия за фирма Ариел и грим на Минка Петрова.
06.11.2012 Фотосесия за фирма "Gi Otto"- Асеновград, Грим: Минка Петрова, Прическа: Десислава Лилова, Модели : Ирина Пачаманова, Анна Тодорова, Кристина Грозева и Десислава Аргирова за "Морган Модел.
На 24 и 25.11. 2012 в Панаира, зала България се Демонстрираха прически и бои на фирма БЕС с модели на Морган Моделс и грим от Минка Петрова, Стилист Алекс ди Стефано.
На 13 декември 2012 Фото сесия за фирма "ОЛКОМ" с модел Вержиния и Фотограф: Петър Петров - печатница  BOGARA.
На 06.06.2013 Фото сесия за "Морган Моделс" с Модел Теодора Павлова, Грим Минка Петрова ,Прическа Десислава Лилова.
На 23 юни 2013 фирма Селектив представи шоу на прически в Новотел Пловдив със стилиста от Русия Алексей Баранов и грим на 12 те модела от мен.
На 30.06.2013 Фото Сесия за "Морган Моделс", Модел: Веселина Илиева, Грим:Минка Петрова, Прическа: Десислава Лилова.
На 02.07.2013 Фото сесия за Морган Моделс, Модел: Кристина Кръстева, Грим Минка Петрова, Прическа: Десислава Лилова.
През август на 2013 се засне и музикалния клип с песента "Буено" на група "Дел Падре" и Поли Генова с участието на модели на "Морган Моделс" и поддържащ грим на Минка Петрова.
На 02.09.2013 фото сесия на Гергана Кирева и Елисавета Стойчева.
На 22.09.2013 заснехме каталог на фирма Евони с топ модела Деси Тодорова. Грим и прическа Минка Петрова.
На 04.10.2013 Фото сесия за Арт грим с моделите Луиза Атанасова, Габриела Чонина и Кристина Петкова.
На 8 и 9.10.2013 бях на Мастер клас Семинар на Акварелна и Гел техника представена ни от световната шампионка по грим Рената Абдулаева от Молдова.
На 13.10.2013 Фото сесия с модела Милкана Камишева и Кристина Грозева
На 30.11.2013 заснехме каталог за фирма Лазарини и мъжки грим на модела Иван Райков.
На 09.12.2013  Фото сесия за Морган Моделс с Модел: Дениса, Грим и прическа: Минка Петрова и Фотограф: Лариса Божикова за Аlexstand studiо
22.03.2014 Конкурсен Вечерен Грим за участие в конкурс за абитуриентска прическа с модел –Ралица Димитрова, Прическа- Даниел.
На 26 март 2014 се засне фото сесия за фирма Рефлекс с модела Луиза Атанасова –грим Минка Петрова.
На 24,25 април 2014 Журирах  на Панорамата на Професионалните гимназии отново в панаирна палата, но №3 . Организирано от МОН.
На 30.06.2014 Фото сесия в Старосел -Винарска изба с Модел: Мария Груева, Грим и Прическа : Минка Петрова, Булчинска колекция на модна къща Моника
На 30.07.2014 Грим за Фото Сесия за конкурсна прическа на боя за коса  Wella с модел Армела и фризьор Армен .
На 14 и 15.10.2014 организирах Семинар на Светлана Рахуба от Украйна и 30 мои колеги от страната с демонстрации на моливна техника в хотел Его
.На 30.11.2014 се проведе фотографски семинар за портрети с участието на Лили Шилева, Кристина Кръстена и Кристина Грозева- грим Минка Петрова.
На 8 декември 2014 се засне фото сесията за фирма Ариел с моделите Лили Шилева и Елисавета Стойчева. Грим и прически Минка Петрова.
На 07.01.2015 Фотосесия за каталог – мъжка мода / модната къща “Lazarini”. С Модел – Светлин Занев от Сървайвър. Мъжки грим  Минка . Фотограф – La’rus
На 22.01.2015 присъствах на Семинара на Балтазар Гонзалес Пинел топ гримьора на МАС за Европа, Арабските Емирства и Африка. Модни Тенденции 2015.
На 24 и 25 април 2015 Журирах  на Панорамата на Професионалните гимназии отново в панаирна палата №3 . Организирано от Министерството на Образованието.    
На 24.09.2015 модела Кристина Грозева бе гримирана от мен за интернет участие за световен конкурс по колористика  с бои за коса Wella.    
На 04.10.2015 бях поканена за Жури на Арената на Красотата в Интер Експо Център където журирах
със най-известните колеги в дисциплината Вечерен Грим.
На 18.12.2015 се засне музикалния клип на JTI студио сучастието на модела Радостина Тодорова и грим Минка Петрова.
На 5.04.2016 бях на Семинар на Професионалната козметика Криолан с лектор Деси Бакърджиева и гримьорите Джулия Ангелова и Светлана Арсова.
На 23 и 24.03.2016 год. проведох Семинари на шведската козметика „IsaDora” в моето студио за грим като лектор. Пред консултанти и колеги от страната.
На 02.04 и на 04.04.2016 бях Жури на Конкурсите за грим за младша и старша възраст в Панаира в град Пловдив на Фестивала на Прическата и Красотата.
На 24 и 25 април 2016 бях поканена също да бъда за поредна година Жури на Панорамата на Професионалните гимназии в панаирна палата №3
На 24 октомври 2016 отново бях Жури на Арената на Красотата в град София в Интер Експо Център.
На 12 декември 2016 се проведе фото сесия на фирма Микена с топ модела Дани Мишева- грим и прическа Минка Петрова.
На 11 март 2017 се проведе фото сесия на фирма Микена с топ модела Дани Мишева- грим  и прическа Минка Петрова.
На 24 и 25 април 2017  и тази година отново Журирах  на Панорамата на Професионалните гимназии в панаирна палата №3 . Организирано от МОН
На 26 юни 2017 Грим за Фото сесия с модел Дани Филипова с Фотограф Дидо Докторов.
На 20 септември 2017 година са засне фото сесия с Кристина Рахова. Вечерен грим Минка Петрова.
На 17 ноември 2017 се проведе фото сесия на фирма Микена с топ модела Дани Мишева- грим и прическа Минка Петрова.
На 28 ноември 2017 присъствах на Семинара- Мастер клас на италиански топ гримьор Фабио ди Стефано с професионалната козметика Show.
На 22.12.2017 се засне видео клипа на певеца Борис Комитов  с модела на модна агенция „ Морган Моделс” – Лора Сандева и грим Минка Петрова.
На 24.02.2018 се засне видео клипа на певеца Борис Комитов  с модела на модна аагенция „ Морган Моделс” – Валентина и грим Минка Петрова
На 01.10.2019 се засне видео клипа на певеца Борис Комитов  с модела на модна агенция „ Морган Моделс” – Ирена Добрева и грим Минка Петрова
През октомври 2020 се проведе фото сесия на фирма Микена с топ модела Луиза Атанасова- грим Минка Петрова
На 13.02.2020 в Димитровград се проведе фото сесия на фирма „Микена”  с топ модела Катерина Николич- грим Минка Петрова.
На 06.03.2020 в Кърджали се проведе фото сесия за фирма Лилия с топ моделите на модна агенция „ Морган Моделс „ – Лилия Теофилова и Вероника Димитрова с грим на Минка Петрова.
През юни 2020 се засне фото сесия със модела Марияна Иванова за клип със певеца Борис Комитов.
На 14.12.2020 година се проведе фото сесия на фирма „Микена” Димитровград с дизайнер Елена Барбова с топ модела на модна агенция „Морган Моделс” - Теодора Павлова и грим на Минка Петрова.
През март 2021 в Хасково се проведе фото сесия с топ моделите на модна агенция "Морган Моделс" -Теодора Каназирска и Калина Ленкова с мои грим на бутик за дамска мода Лилия.
На 05.08.2021 се засне фото сесия за музикален клип с модела на модна агенция "Морган Моделс" - Едоина и певеца Борис Комитов. Грим Минка Петрова.
На 11.08.2021 се засне фото сесия за реклама на СПА център в хотел Гранд Хотел Пловдив с модела Калина Ленкова и грим Минка Петрова.
На 24.08.2021 се проведе фото сесия с Емилия Ширинян ,фотограф Беатрис Папазян.
На 27.12.2021 фото сесия за стилист Гаро Папазян с Лилия-негова клиентка с фотограф Беатрис Папазян.
На 2.08.2022 фото сесия с модела на модна агенция "Морган Моделс " - Ели Чобанова и фотограф Беатрис Папазян.
На 24.08.2022 гримирах за Семинар за фирма Cotril в хотел Трии Хилс Хилтън.
На 31.10.2022 гримирахме с моя екип 20 модела на модна агенция Морган Моделс за фризьорско Шоу на Боби Сапунджиев-Урсула във нощен клуб Бушидо.
На 15.03.2023 грим за фото сесия за фирма за бански и бельо с модела на модна агенция "Морган Моделс " - Габриела Якоб, фотограф Серафим Захариев.
На 08.06 2023 грим с моя екип за модно ревю с индонезийска дизайнерка на 10 модела от модна агенция "Морган Моделс" на Античен театър град Пловдив.
На 19.06.2023 мъжки грим на актьора Кирил Ефремов за рекламна фото сесия.
На 16.07.2023 грим за фото сесия за фирма "Брами Трейд" за шампоан за коса със шафран, модел Елия, фотограф Беатрис Папазян, прическа Гаро Папазян.
На 31.03.2024 грим за фото сесия за фирма "Микена" Димитровград с модела на модна агенция "Морган Моделс" - Божидара. Фотограф Иван
На 06.04.2024 грим с моя екип за два Семинара на фирма БЕС и АЛФА ПАРФ по време на "Италианския Фестивал на Красотата и Прическата".
Работя в екип с известни модни и рекламни агенции, фотографи и фото студиа ,сватбени агенции, дизайнери и модни къщи, популярни фризьори, декоратори и стилисти. В сътрудничество с различни списания и електронни медии. Автор съм и на множество статии в националното списание за мода и красота "Beautiful face". Администратор и създател съм на първият професионален и национален форум за грим и гримьори „Grimiori” във Фейсбук !

клиентите говорят

Какво казват клиентите за мен!

След извършена услуга от мен , тук може да напишете вашата оценка и мнение за моята работа!
Ще се радвам да напишете какво ви е харесало и от какво още има нужда да се подобри услугата която предлагам, продуктите с които работя или поведението ми! Връзката със ВАС е Важна за мен!

Rated
5

Thank you Minka, for make up servises. You make my wedding day so happy!

Justin
ползвана услуга:
Мъжки грим
Rated
6

Ползвам услугите на Минка от години и за различни поводи. Аз съм очарована от таланта и. Чувствам се като Принцеса след посещение при нея.

Мариела
ползвана услуга:
Дневен грим
Rated
6

Изключително съм доволна от Минка. Винаги се съобразява с желанията и роклята ми. Не я заменям за друг гримьор.

Татяна
ползвана услуга:
За Рожден Ден
Rated
6

Тази година бях Абитуриентка и ползвах услугите на Минка 3 пъти. Направи ми много различни визии и аз съм много доволна от резултата.

Ели
ползвана услуга:
Опушен грим, Foxy eyes, Дневен грим
Rated
5

Доверих се на професионализма на Минка и не сбърках. Преживяването беше уникално. Забавлявах се и нямах притеснения отностно грима.

Елена
ползвана услуга:
Булченски грим
Rated
5

Много съм доволна от грима на майстор гримьор Минка Петрова. Бих пробвала отново.

Таня
ползвана услуга:
Булчнски грим
Оферта
Регистрирайте се за нашия Бюлетин

Отстъпки само за редовни клиенти
Заповядайте!