Опушен грим

Анджелина Джоли, Шарлиз Терон, Мишел Пфайфър, Хали Бери, Ума Търман
Всички те са със съблазнителни очи. Те са красиви и сложни. Тези жени разбират силата, която притежават очите, когато става дума да се направи добро впечатление. Всяка една от тях в един или друг момент се е поддала на влиянието в света на модата със своите красиви очи в опушен грим. Опушеният вид грим е точно това, което се подразбира от описание му, дим във въздуха. Основната база на опушения грим е проста: Създаване на илюзия за тъмнината около очите, а жената да изглежда фатална. Този вид грим е подходящ за всички форми на окото, но не и на много малки очи. Това, което прави този вид грим е да се създаде едни желани чувствени очи, атрактивни и провокативни. Може да направите опушен грим със тъмни и матирани сенки във черно, виолетово, тъмно синьо, тъмно зелено или кафяво, но не всичките едновременно разбира се!

Необходимите материали за създаването на опушеният грим на очите са:
База за сенки, прозрачна пудра или лепенки-Shadow shields,черен молив - каял, черни  на цвят матови сенки, сенки в телесен цвят, черна спирала за мигли- и най-добре да имате и изкуствени мигли за по голям драматизъм, четка за разнасяне и смесване на цветовете.

Последователност на гримирането:

Подгответе зоната на клепача със база за сенки. Сложете от пудрата на прах под окото или лепенките Shadow shields . Това ще помогне за чистотата на грима, за падналите под окото сенки по време на гримирането. Пудрата на прах накрая се изчетква като свършите с грима си. Нанесете първо черен молив на горния и долния клепач на очите. Винаги се започва от вътрешната част на окото. Използвайте гума-инструмент за да омекотите линията. Това ще направи миглите да се слеят към молива и да изглеждат повече. Сложете първо телесната сенка под веждата и в началото на окото към носа. Нанесете черния цвят  от сенките най близо до миглите и постепенно изсветлявайте към веждата. Това, което се опитваме да постигнем тук е, че цветовете постепенно избледняват. Използвайте внимателно тъмните - черните сенки. Искаме да създадем дим, а не катран. Оставете достатъчно място под веждата за телесната сенка за да има и светлина във грима. Много е важно да прелеете добре и да не прекалите с черното над сгъвката на клепача. Премахнете полупрозрачната пудра под очите. Извийте миглите и поставете подходяща спирала за извити мигли. Приложете и на горните и долните мигли.Този вид грим много добре стои с изкуствени мигли. Почти е задължително!

Опушеният грим и въздействието му

Опушеният грим е умен начин на оформяне на очите. Чрез увеличаване на интензивността на очния контур и оцветяване в тъмни тонове, вие правите очите да изглеждат по-драматични и привлекателни. Добавете малко изкуствени мигли, ако искате да постигнете едно мега драматично изражение. Макар че този вид грим не е най-добрият вариант да отидете на родителска среща, първото ви интервю за работа, и изобщо не е за през деня. Той е отличен избор за коктейл, да отидете на вечерна сватба, или някакъв вид вечерно събитие. Опушеният грим допълва всички цветове в модата. Можете да носите черно, червено или бяло,  щампи или райета. Това е причината, поради която той е икона, която ще е в историята на грима.

последни новини

Последни Новини веднага във вашата поща!

Абонирайте се за нашият журнал Последни Новини като изпратите вашият имайл адрес , а ние ще ви изпратим нашите най-нови Промоции за отстъпки или най-новата ни статия.