Подготовка на лицето преди грим

Какво трябва да знаем преди да отидем на Професионален гримьор или да направим грима си във къщи. На Професионален Гримьор предимно се ходи за някакъв повод. За това е важно "Събитието" да бъде добре планувано!

1. Кожата на лицето ви не трябва да бъде изложена дълго на слънце без предпазен защитен крем. Тъй като се появяват пигментни петна или зачервявания. Някой от тях трудно се покриват с фон дьо тен.
2. Кожата трябва да се почисти и добре да се хидратира. Ако това го правите при козметик е добре да се направи дълбоко почистване седмица преди вашето събитие- Празничния ви Грим!
3. Също така веждите трябва да бъдат добре оформени. Нека това свърши квалифицирано лице, защото косъмчетата трудно израстат и формата им не е лесно да се подържа във подържана и модерна визия. Добре е да е направино 1 ден преди Вашият Прекрасен Грим! Отново заради зачервяванията, ако кожата ви е чувствителна в този участък.
4. Препоръчително е да се наспите добре. За да нямате сенки и торбички под очите.
5. Да избягвате също много солени или пикантни храни ден / два преди денят на Гримирането!
6. Добре е да сте пили достатъчно вода!

последни новини

Последни Новини веднага във вашата поща!

Абонирайте се за нашият журнал Последни Новини като изпратите вашият имайл адрес , а ние ще ви изпратим нашите най-нови Промоции за отстъпки или най-новата ни статия.