Необходими продукти за красив грим

Жената трябва да е привлекателна , с малко грим може напълно да се преобрази!

Колкото и хубава кожа да имате Фон Дьо тена ще е направи неутразима. Ще изравни тена, ще подобри свежеста и.  Но преди него нанесете база за лице. Дълготрайна изглаждаща база за грим е безцветна  или има лек телесен цвят, които не дава отражение върху цвета на кожата или на фон дьо тена, не го променя, има лека и приятна текстура, улеснява нанасянето на фон дьо тен и значително удължава дълготрайността на вашия грим. Също когато имате база количеството на фон дьо тена е по малко. Защото базата не позволява да попие в кожата. За да фиксирате и матирате кожата си, нанесете с голяма обла четка прахообразна и полупрозрачна пудра. Пудрата не е много за препоръчване за много суха кожа и за през зимата. Но пък помага да не цапа дрехите и телефона ви!
До тук с основата за грим. Продължаваме с очите : Нарочно избягвам темата за сенките. За по начинаещи е по добре да ги пропуснете. За сенките ще пиша по подробно в друга статия. За да имате неотразим поглед може да нанесете молив. Или очна линия, но тя е малко по прецизен атрибут. Молива е добро решение. Нанесете по линията най-близко до основата на миглите. Винаги може леко да го размажете - опушите като сенки. Избора на цветове и видове е голям. Избирайте мек молив ,но да не се разтича. Ако не правите вечерен грим изберете кафяв или друг цветен молив. Някои имат накрайници като гумичка от другата им страна за това са удобни и практични. После идва ред на спиралата. Изберете дълготрайна спирала за мигновен обем или заложете на добре извити, разделени и удължени мигли.  Сега е ред да подчертаете и веждите. Може да е с молив, сенки или гел за вежди. Да освежите лицето си с руж е много приятно и необходимо занимание. Дава свежест, контурира чертите. След това контурирате устните си първо с молив за устни и после с червило. Не забравяйте да овлажнявате постоянно устните си и да ги ексфолирате. В червилата няма ограничения. Те са много и различни видове. Ако искате матово червило трябва да имате наистина гладки и сочни устни, ако не ви харесва матовото може върху него директно ца поставете бляскъв гланц. Той ще създаде повече обем на устните ви.

Следете за срока на годност и редовно проверявайте наличните ви гримове. Използвайте четки които почиствайте след всеки грим. Защото се развиват бактерии също и в гъбичките и бюти блендърите.

Сега да обобщим списъка:

  1. База за лице, 2. ФДТ , 3. Пудра, 4. Молив за очи, 5. Спирала, 6. Руж, 7. Молив за устни, 8. Червило или Гланц , а може и двете.

Следете следващите статии, ако имате въпроси или желаете да се обсъди някоя тема моля, пишете ми във формата за контакти! Ще се радвам да ви бъда полезна!

Автор на статията

Минка Петрова

Професионален Гримьор

последни новини

Последни Новини веднага във вашата поща!

Абонирайте се за нашият журнал Последни Новини като изпратите вашият имайл адрес , а ние ще ви изпратим нашите най-нови Промоции за отстъпки или най-новата ни статия.